Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Revolver en drugs in voetbalkooi

DoorRedactie

sep 27, 2021 , , , ,
kooi

Putte – Zucht, ooit was er een tijd waarin je gewoon op straat kon voetballen. En toen kwamen die spuuglelijke kooien. Het werden nesten van crimineetjes. In een voetbalkooi aan de Postbaan vond de politie donderdagavond 23 september een revolver en drugs. In de Zes-Oktoberlaan werd een man gearresteerd.

Zakken en tassen

Een surveillerende politie-eenheid kwam rond 20.00 uur langs de voetbalkooi, waar een groepje jongeren bij de picknicktafel zat. Bij het zien van de politie liepen een paar jongeren weg richting de Hamiltonlaan. Op de tafel trof de politie enkele zakken en tassen aan. De aanwezige jongeren wisten niet van wie deze waren. In de tassen zaten een revolver, een flinke hoeveelheid wiet, MDMA en ketamine. Deze spullen werden in beslag genomen.

Politiecel

In een van de tassen zat een identiteitsbewijs van een man. Hij werd in de Zes-Oktoberlaan aangehouden. Het gaat om een 28-jarige man uit Weert. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecel gebracht. Hij is vrijdag verhoord en zit nog vast.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *