Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Roosendaalse drugsdealer opgepakt in woning

mrt 18, 2022

Roosendaal – De politie arresteerde woensdag 16 maart 2022 in een woning aan de Frans Halslaan de bewoners op verdenking van drugshandel. Het gaat om een 52-jarige vrouw en een 46-jarige man.

Informatie

De politie kreeg ´informatie´ dat in een woning aan de Frans Halslaan drugs verhandeld werd. Woensdagmiddag 16 maart deed de politie een inval en vond verschillende soorten drugs, waaronder ongeveer 30 gram wiettoppen en ruim een kilo aan diverse soorten harddrugs (amfetamine, flakka en GHB). Lees wel goed: ruim een kilo. Maar als de GHB al een liter was, dan gaat het wellicht om een paar gram van de andere genotsmiddelen.

Boksbeugel

Ook is een boksbeugel in beslag genomen (terwijl iedere brandkraan een identieke functie heeft). De bewoonster werd direct aangehouden en later op de avond werd de bewoner aangehouden. Zij zitten vast voor nader onderzoek. In 2017 en 2020 werd deze woning reeds eerder door de politie doorzocht waarbij beide keren ook handelshoeveelheden drugs werden geconstateerd. Deze eerdere onderzoeken werden ook door tips opgestart, diepgaan recherchewerk is het dus allemaal van geen kanten.

Foto: politie.nl