Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sealtjes kopen met originele opdruk

sep 8, 2023
Quote seals

Sealtjes kopen dat lukt je wel op veel plekken op het internet. Maar als je op zoek bent naar seals met een onderscheidende opdruk dan kan je eigenlijk maar op één plek terecht op het internet en dat is bij Wapwinkel.

Cheap seals

Omdat Wapwinkel zoveel seals ontwerpt en produceert, heeft de drukker zijn handenvol aan de bestellingen. En waar gedrukt wordt, daar worden wel eens foutjes gemaakt. En die foutjes kan je verspillende weggooien, of je kunt aan je eigen klantjes denken. En dat laatste is het geval en heeft een naam gekregen; Cheap Seals. Seals tegen spotprijzen, maar wel met een verdwaald drukVoutje.

City seals

CITIESeals, de sealtjes die met trots vernoemd zijn naar een stad. Denk daarbij aan wereldsteden zoals Rotterdam, Miami of Amsterdam. En binnenkort loven we zelfs weer een prijs uit aan iemand die voor de volgende stad (city) kiest.
De CITIESeals zijn altijd voorzien van een duidelijk herkenbaar stadslogo of kleur, maar veel kunnen we er nog niet over verklappen. Dat zie je vanzelf als je ze in huis hebt. We zullen je niet teleur stellen.

In beperkte oplage nu verkrijgbaar: Rotterdam | Amsterdam | Miami. Seals kopen met een originele opdruk is hiermee kinderspel geworden.

Klassieke seals

Oldschool seals, vintage seals, klassieke seals. Geef ze een naam. Deze seals zijn van de oude stempel en absoluut niet meer weg te denken. Wij zorgen voor een continuïteit zodat ze nooit verloren gaan.
De vintage seals verdienen een plekje in een eigen rubriek als ze lang genoeg op de markt zijn en als ze algemeen goed bekend en verkocht zijn.

Quote seals

Quote” seals. Een speler op de sealtjes markt die snapt waar het over gaat. Strakke en moderne designs, trendy kleurtjes, spannende prints. De “Quote” seals kennen een doorlopend aanbod met aparte ontwerpen. Dus als je onderscheidende seals zoekt met een ontwerp dat de afnemers bij blijft dan kies je voor dit merk seals. 
“Quote” seals worden onder zeer strenge visie geproduceerd en ontworpen binnen de eigen organisatie. Dus uitsluitend topkwaliteit.