Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sint Willebrord in zak en as door ontdekte wietkwekerij

DoorRedactie

jun 5, 2019 , ,
Wiet in pot

Sint Willebrord en de daarom heen liggende dorpen zitten in zak en as. Er is geen kruimeltje wiet meer te krijgen in de regio. Recreatieve- en medicinale gebruikers zullen voorlopig kilometers moeten rijden om hun favoriete soortje te scoren.

418 planten

De politie heeft dinsdagmiddag 4 juni aan de Irenestraat in Sint Willebrord een wietkwekerij met 418 planten ontdekt. De 30-jarige bewoner is aangehouden.

Aanwijzingen in de auto

Agenten kwam de kwekerij op het spoor nadat ze de man in zijn auto controleerden en allerlei aanwijzingen tegen kwamen dat er mogelijk een wietkwekerij in zijn woning zou kunnen zitten. Er werd door een hulpofficier van justitie een machtiging uitgeschreven om het pand te kunnen bekijken. Op de bovenste verdieping waren in twee ruimtes wietkwekerijen ingericht met in totaal 418 planten. De verdachte is vervolgens aangehouden en de kwekerij is geruimd.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *