Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Sluiskilse plantenkweker opgepakt

DoorRedactie

jul 21, 2021 , ,
wietkwekerijen

Sluiskil – In een woning aan de Spoorstraat werd zondagmiddag 18 juli een wietkwekerij ontdekt door de politie. En wiet kweken mag niet in Nederland, daar heeft de overheid het alleenrecht op.

Tweede verdieping

De politie kreeg zondag een tip. Op de tweede verdieping troffen agenten een kweekruimte aan. Er werden bijna twee kilogram wiettoppen in beslag genomen. De politie vermoedt dat het niet de eerste keer was dat er wiet werd gekweekt. Dat lijkt ons een juiste conclusie als er twee kilo toppen wordt aangetroffen, knap speurwerk.

Aanhouding

Een gespecialiseerd bedrijf heeft kwekerij zondagavond ontmanteld en opgeruimd. Tijdens deze werkzaamheden kwam de bewoner aangefietst. Hij werd gearresteerd en naar een politiecellencomplex gebracht. Hij werd maandag verhoord.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *