Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Snorfietskoerier gepakt in Roosendaal

jul 22, 2022

Roosendaal – In de Rembrandtgalerij werd woensdagavond een 19-jarige Roosendaler aangehouden. Hij wordt verdacht van het handelen in drugs. De man zit nog vast in een politiecel.

Te hard gereden

Surveillerende agenten zagen de man op een snorfiets rijden. Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de snorfiets te hard reed, besloten zij de bestuurder en het voertuig te controleren. In de Rembrandtgalerij werd de man staande gehouden. Hij bleek netjes in het bezit van een rijbewijs. Toen de agenten, samen met de man, bij de scooter kwamen, om deze te controleren, roken de agenten een sterke henneplucht (agenten zijn daar net zo goed in als speciaal getrainde herdershonden).

Buddyseat

Hierop werd om uitlevering van alle drugs gevraagd. De agenten wilden vervolgens onder de buddyseat kijken, maar daarvoor gaf de 19-jarige man geen toestemming. Hierop is hij aangehouden en werd de snorfiets in beslag genomen voor verder onderzoek.

Op het bureau vonden de politiemensen ongeveer 100 gram wiettoppen onder de buddyseat. Ook troffen ze een geldbedrag van ruim 1000 euro aan. De man zit vast op verdenking van drugshandel.

100 gram van straat af

100 echte grammen wiet van straat af mensen. Dakzij het kordaat en heldhaftig optreden van de blauwe petten is er een enorme misdaad opgelost in de strijd tegen wiet.