Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Snuifpijpjes in de vorm van een honkbalknuppel

aug 25, 2023
Honkbalknuppel collectie

Door de alsmaar toenemende vraag naar originele en kwalitatief goede snuifpijpjes, is er een nieuwe reeks aan ons toch al grote assortiment snuifpijpjes toegevoegd. De Baseball serie, in samenwerking met de fabrikant KD Germany, dus echte Duitse kwaliteit. Dus ben je op zoek naar een uniek en stijlvol snuifpijpje? Dan is ons Honkbalknuppel Snuifpijpje met geprinte teksten zoals ‘Amsterdam’, ‘Rotterdam’ of ‘The Netherlands’ dé perfecte keuze.

Kleurtjes en grips

Met een breed scala aan kleuren voor zowel het pijpje als de rubber grips, bieden we een persoonlijke touch aan jouw snuifmomentjes. En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we zelfs opties zonder grip, voor wie graag een budgetvriendelijke optie verkent.

Honkbalknuppel Snuifpijpjes

Maak een statement met je eigen unieke stijl. Kies uit geprinte teksten zoals ‘Amsterdam’, ‘Rotterdam’ of ‘The Netherlands’ om je liefde voor je stad of land te tonen.

Kleurtjes

Van levendige kleuren zoals blauw, rood, groen tot subtielere tinten, we bieden een breed scala aan kleuropties om jouw persoonlijke smaak te weerspiegelen. Mix en match kleuren voor zowel het pijpje zelf als de grips.

Grip opties

Comfort is belangrijk. Kies voor de standaardversie met grips voor een stevige en ergonomische houvast, of ga voor de griploze optie als je een meer minimalistische uitstraling verkiest.

Extra lang, extra groot, extra zwaar

Onze honkbalknuppel snuifpijpjes zijn ontworpen met de beste snuifervaring in gedachten. Ze zijn daarom extra lang (90 mm) uitgevoerd voor een comfortabele grip en bevatten een extra grote opening, zodat je geniet van een soepele en moeiteloze snuifervaring. Gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen, garanderen onze snuifpijpjes een langdurige tool voor de amateur en de ervaren snuiver.

Lengte: 90 mm

Diameter: ongeveer 7 mm

Snuifpijpje honkbalknuppel