Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Snuiftabak, zo gebruik je dat

mei 19, 2023
Snuiftabak poeder

Snuiftabak is een product dat is ontworpen om door de neus te worden ingeademd. Het wordt vaak gebruikt als alternatief voor roken. Het gebruik ervan varieert afhankelijk van de cultuur, met verschillende methoden en gebruiken in verschillende delen van de wereld.

Hoe snuiftabak te gebruiken

Snuiftabak wordt meestal geconsumeerd door een kleine hoeveelheid van het product op de rug van je hand te plaatsen, of in een speciale snuiftabakshouder, en dan zachtjes in te ademen door een van je neusgaten terwijl je het andere dichtknijpt. Het is belangrijk om niet te hard te snuiven, omdat dit het product te ver in de neusgaten kan brengen en ongemak kan veroorzaken.

Snuifpijpje

Wie de snuiftabak liever niet van de handpalm snuift, die kiest voor een snuifpijpje. Snuifpijpjes zijn bovendien uitgevoerd in zoveel soorten dat er altijd wel een snuifpijpje is dat bij jou past. Elke soort materiaal van carbon tot glas, elke gewenste lengte, kleur of print. De keuze is er in overvoed.

Snuifpijpje zilverkleur

Snuiftabak bewaren

Snuiftabak kan je natuurlijk in de originele verpakking bewaren, maar als je op sjiek gaat dan kies je een mooi snuifsetje. Dan kan je je snuiftabak droog bewaren en heb je bovendien meteen alles bij de hand om te kunnen snuiven.

Vervoeren

Het vervoeren van snuiftabak gaat perfect wanneer je daarvoor zelf een envelopje vouwt van vetvrij papier. Die papiertjes noemen we seals. En daar is het assortiment echt mega groot in, kijk maar eens naar ons assortiment seals.

NIX18 = Niet voor niks

Door niet te roken en te drinken onder de 18 kunnen kinderen zich beter ontwikkelen. Op deze site ontdek je waarom NIX18 niet voor niks is en hoe je NIX18 kunt toepassen. Zo voorkomen we dat jongeren onder de 18 alcohol drinken en roken.

Toon je ID

Hou er ook rekening mee dat veel producten zoals snuiftabak bij ons niet verkrijgbaar zijn als je nog geen 18 jaar bent. Dat controleren we op verschillende manieren en als de pakketbezorger aan de deur staat dan wil deze eerste je ID zien voor het pakje wordt overhandigd.