Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

De speed gaat ietsje duurder worden

jan 11, 2018
Speed laboratoriumFoto: politie.nl

Als je straks ietsje meer moet afrekenen voor een grammetje speed, dan moet je ons daar niet op aankijken, maar de politie. Die heeft vanmorgen namelijk in het plaatsje Voorst in een schuur een drugslab gevonden.

De wouten waren al een tijdje bezig met een onderzoek en dat leidde dan uiteindelijk tot een inval met een arrestatieteam in de schuur, waar vier mensen werden aangehouden.

 

De recherche startte een onderzoek toen er informatie binnenkwam over een mogelijk drugslab. In het onderzoek kwam een schuur bij een boerderij aan de Gravenstraat in Voorst in beeld. Vanochtend vroeg is de politie met een arrestatieteam naar binnen gegaan.

In de schuur werd amfetamine geproduceerd, een harddrug. Het gaat om een professioneel lab. In de schuur werden drie mannen uit Deventer aangehouden. Ook een bewoner van de boerderij werd aangehouden. De recherche doet nu verder onderzoek naar het drugslab. Zowel in Voorst als bij de woonadressen in Deventer werd na de aanhouding huiszoeking verricht. Het LFO (Landelijke Faciliteit Ondersteunen en Ontmantelen) is ter plaatse om het drugslab te ontmantelen.

Bron: politie.nl