Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Speekseltest collecte op dreef

DoorFlappie

nov 5, 2017 , ,
speekseltest

Nu de politie een extra collectemiddel tot haar beschikking heeft, wordt er ook gretig gebruik van gemaakt. De omstreden test wordt veelvuldig ingezet met resultaten die triomfantelijk gemeld worden in de media.

Ook de politie in Almelo had het zaterdag druk met de drugstest die ze korte tijd geleden in gebruik namen. Zaterdag rond 14.40 uur zagen agenten een 28-jarige man uit Almelo rijden. Dit voertuig was de agenten eerder deze week al opgevallen bij een ander incident. Bij controle constateerden de agenten dat de man mogelijk onder invloed van drugs was (hoe? geen idee). Een drugstest gaf de bevestiging. Van de man werd op het politiebureau een bloedproef afgenomen om de exacte waardes vast te stellen.

Later op de middag rond 16.30 uur zagen agenten een 28-jarige man uit Bruchterveld rijden. Agenten zagen dat de pupillen van de man vergroot waren (echt waar) en besloten een drugstest af te nemen. Ook deze test was positief en op het politiebureau werd een bloedproef afgenomen.

En even later was het weer prijs want rond 18.30 uur zagen agenten dat er een kleine aanrijding was geweest aan de Bornerbroeksestraat in Almelo. Bij controle van de betrokken autobestuurder, een 29-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, kregen agenten het vermoeden dat er drugs was gebruikt. Ook hier werd een drugstest gedaan en deze was wederom positief. Ook van deze man werd een bloedproef afgenomen. In alle gevallen zal een proces verbaal opgemaakt worden.

Of bij de bestuurders het middels Kleaner geholpen zou hebben kunnen wij niet zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *