Speekseltest omzeilen met Kleaner mondspray

Kleaner is een Duits product waarvan er positieve signalen komen uit de praktijk als we spreken over speekseltesten en de resultaten daarvan.
De Kleaner vloeistof op basis van alcohol bevat kruiden extracten die je mond en lichaam verfrissen tot minstens een uur na gebruik.

Speekseltest

Een speekseltest, waarbij met een wattenstaafje wat speeksel uit de binnenkant van de mond wordt genomen, is goedkoop en geeft snel een uitslag. In theorie kan het alleen een paar dagen na het gebruik van wiet nog THC aantonen. Sommige werknemers vinden de speekseltest het beste, omdat het makkelijk af te nemen is, waardoor er beter steekproeven genomen kunnen worden. Maar de speekseltest wordt gezien als niet zo erg betrouwbaar.

We weten allemaal dat er speekseltesten worden afgenomen en dat er na lange tijd nog steeds aantoonbaar stoffen in je lichaam zitten die de wetgever niet toestaat. Nu schijnt het zo te zijn dat deze spray ervoor zorgt dat de laatste restjes vernietigd worden en niet meer aantoonbaar zijn bij een speekseltest. Dat is althans wat de Duitse fabrikant van Kleaner beweert.

Limieten voor bestuurders

Vanaf 1 juli 2017 zijn er wettelijke limieten voor drugsgebruik in het verkeer. Heb je meer drugs gebruikt dan de limiet toestaat? Dan mag je niet rijden. Doe je dit wel, dan bent je strafbaar.

De limieten gelden voor:

 • amfetamine;
 • methamfetamine;
 • cocaïne;
 • MDMA;
 • MDEA;
 • MDA;
 • cannabis;
 • heroïne;
 • morfine;
 • GHB;
 • gamma butyro-lacton;
 • 1,4-butaandiol.

Nullimieten combinatie

Het gebruik van een combinatie van drugs, of van drugs en alcohol, vergroot de kans op een verkeersongeval. Hiervoor gelden daarom nullimieten. Dit betekent dat je niet mag rijden als je verschillende drugs of drugs en alcohol hebt gebruikt, ongeacht de gebruikte hoeveelheid. Doe je dit wel, dan ben je strafbaar.

Enorme verkoop Kleaner

Sinds de invoering van de speekseltest in het verkeer zijn de verkoopcijfers van Kleaner tot ongekende hoogtes gestegen.

Een 30 ml flesje Kleaner is goed voor ongeveer 30 spray’s en kost slechts € 14,95.

Kleaner is verkrijgbaar bij Wapwinkel.

Kleaner mondspray

 

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

9 gedachten over “Speekseltest omzeilen met Kleaner mondspray

 • 11 februari 2019 om 06:21
  Permalink

  Ik heb met kleaner een slechte ervaring gehad.
  Ik werd tegen gehouden door politie, en geruikte de kleaner zo’n 5 a 10 min voor ik getest werd.
  En hoewel ik een zware cannabis gebruiker ben, tekende ik nie op thc.
  Ik tekende wel voor ampethamines. Door de positieve test, werd heel mijn auto ondersteboven gehaald.
  En vond de politie het flesje met kleaner. Ze vroegen me; Wat zit hier in???? Vloeibare xtc???
  Ik vertelde de politie dat dit een soort mondwater is, dat verkocht wordt om de speekseltest te omzeilen …(was toch al te laat voor mij) Maar de politie geloofde me niet.
  Ze hebben dus de vloeistof in het flesje kleaner getest ………….
  En die vloeistof tekende voor amphetamines.
  Dus ik raad iedereen aan om dit niet te gebruiken.
  En wie het flesje al gekocht heeft, kan misschien zelf eens een drugstest uitvoeren op de vloeistof.
  Laat jullie niet vangen!!!

  Beantwoorden
  • 11 februari 2019 om 08:40
   Permalink

   Zeer opmerkelijk, want de ingrediënten van Kleaner zijn Water, Alcohol-Denat, Melia Azadirachta extract, Xhanthan Gum. Deze stoffen staan ver af van enige relatie tot amfetamine. Ook een eigen test op de aanwezigheid van amfetamine in Kleaner is negatief.

   Beantwoorden
 • 9 november 2019 om 07:47
  Permalink

  Ik vind dit maar een zeer triestige marketing truc met als excuus dat de fabrikant van de speekseltest niet wou meewerken. Je koop exact dezelfde speekseltest van de politie in de apotheker voor amper 15 euro . Koop er enkele en doe de test en laat ons bewijzen zien ipv te zeggen dat het een goed middel is tegen speekseltests

  Beantwoorden
   • 10 februari 2020 om 08:30
    Permalink

    Het is natuurlijk niet aan ons om onze producten zelf allemaal uit te proberen. Dat is in onze branche vanzelfsprekend hoogst ongebruikelijk.

    Beantwoorden
    • 11 februari 2021 om 18:50
     Permalink

     het werkt niet. ik kom net van het politie bureau. ik moest een speekseltest laten afnemen om mijn rijbewijs terug te krijgen. ik had het product 10minuten voor de test gebruikt. ( 7 keer gesprayd). De tes was positief op THC…

     Beantwoorden
     • 12 februari 2021 om 07:45
      Permalink

      Opmerkelijk want we hebben regelmatig reacties ontvangen die zeer positief waren.

     • 12 februari 2021 om 16:16
      Permalink

      mijn test was ook zeer positief..op thc. ik verzin dit niet he

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.