Speltip #108: zet je alarmlichten uit

DoorFlappie

okt 5, 2018 #alarmlichten, #speltip

Tilburg – Agenten hebben aan de Groenstraat een 27-jarige man uit Goirle aangehouden. Hij had verschillende soorten drugs in zijn auto liggen.

De verdachte werd donderdag 4 oktober rond 17.40 uur staande gehouden toen hij met zijn auto vanaf een parkeerplaats kwam rijden met zijn alarmlichten nog aan en hij geen gebruik maakte van de uitrit maar daar net naast reed. Agenten roken direct een sterke wietlucht. Ze vroegen of de man drugs op zak had. Daarop gaf de man hen een klein zakje met hennep. Uit een tas kwam ook nog een zak met henneptoppen ter voorschijn.

Doorzoeken

De dienders besloten daarop de auto verder te onderzoeken. Uit het dashboardkastje kwamen verschillende soorten drugs tevoorschijn onder andere een kleine hoeveelheid hasj, henneptoppen en een potje met pillen. Uit de kofferbak kwamen nog meer henneptoppen, spuiten en flesjes met mogelijke testosteron tevoorschijn. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau en na verhoor in vrijheid gesteld. Alle drugs en andere aangetroffen spullen zijn in beslag genomen.

Bron: politie.nl

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *