Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Stashes in alle soorten en maten

dec 28, 2018
7Up stash can blikje

Stashes zijn gemaakt om kostbare spullen te verstoppen op plekken waar ze voor onbekenden vrijwel niet te vinden zijn. En er is voor vrijwel iedere afmeting wel een stash te vinden.

Als je hele kleine zaken wilt verstoppen of wilt vervoeren uit het zich van onbevoegden, dan zijn er stashes in de vorm van een (wegwerp)aansteker, een ketting voor om je nek, een bougie of een schroevendraaier. Genoeg voor war medicijnen of die kostbare oorbellen. Er zijn zelfs stashes die op het eerste oog doorgaan voor een gewone lippenstift, maar in werkelijkheid zijn deze voorzien van een geheime holle ruimte.

Frisdrank blikjes

Wil je iets meer buiten het zicht houden of transporteren dan zijn er verschillende drankflesjes of frisdrank blikjes beschikbaar. Uiteraard voorzien van echte vloeistof, dus niet van echt te onderscheiden. Zelfs het gewicht komt aardig overeen met die van echte flesjes drank.
Maar het kan nóg beter want er zijn ook blikken Pringles, met daarin échte Pringles en toch zijn de blikken voorzien van een geheime holle ruimte waar je aardig wat in kunt stoppen. En voor in de voorraadkast thuis zijn er zelfs soepblikken, blikken met bonen of mais. Niemand zal vermoeden dat je daar iets in verstopt als ze tussen de andere blikken staan in de kast.

Bijzondere stashes

Holle batterijen, holle poker chips, of spuitbussen verf of WD40 waarin je spullen kunt opbergen zijn al aardig origineel. Maar wat dacht je van een complete brandblusser of een magnetische stash die je onder je auto kunt plakken. Dát is pas echt zorgen dat je spullen never nooit gevonden zullen worden door onbevoegden.

Alles stashes

We hebben alle stashes die we verkopen op een rij gezet voor je in één rubriek bij elkaar:
Stashes kopen