Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Depot191 Wapwinkel

Onze technische mensen hadden de afgelopen uren een klus waarvan ze dachten dat het even wat regeltjes code veranderen was om een hardnekkige storing in ons betaalsysteem te verhelpen. Maar niet bleek minder waar.

Ingewikkeld

Steeds als de oplossing bedacht werd en werd uitgevoerd deed zich een ander conflict voor. Want het is met programmeertaal net zoals met dominostenen. Als je er eentje omstoot, dan moet je als een speer de rest opvangen omdat anders alles omvalt. Gelukkig wisten ze het op te lossen.

Magento

Het bleek te gaan om iets met Magento, de software waarop onze mooie winkel draait, de nieuwe beveiliging die er voor zorgt dat Chinese hackers weer gewoon vuurwerk gaan maken, de module van PostNL die na betaling zorgt dat je bestelling ook echt een pakket wordt en de betaalmodule waarin je uiteindelijk je order kunt afrekenen. Die zijn met zijn allen weer on speaking terms en de boel draait weer vlekkeloos.

Voordeel

Er is gelukkig na al dat gezweet achter de schermen wel een lijstje met voordelen dat we willen delen:

  • de winkel is verder voorbereid op de komende update
  • het magazijn is extra geveegd
  • de medewerkers weten weer wat lunchen is
  • we hebben even adem gehad voor de Kerst gekte begint

Korting!

Als excuses voor het geleden ongemak willen we iedereen een extra korting aanbieden van 5% op je gehele order. Gebruik tijdens het afrekenproces de kortingscode SORRY en ons systeem berekent automatisch de korting tot en met aanstaande vrijdag.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *