Strijkzakken garanderen de versheid van kruiden

Boomschors strijkzak

Strijkzakken zijn zakken die speciaal zijn ontwikkeld voor het vers houden van verschillende kruiden. Deze zakken zijn verkrijgbaar in veel verschillende volumes en opdrukken.

Met een strijkzak houd je je product langer vers en kan het gemakkelijk vervoerd worden. De inhoud van deze strijkzakken blijft gegarandeerd afgesloten van lucht en licht als je de zak goed afsluit door hem dicht te strijken.

Door de strijkmethode en de materiaal van de strijkzakken voorkom je vroegtijdige bederf van je kruiden en ben je gevrijwaard van nare ongewenste luchtjes. De perfecte manier om je materiaal te bewaren en te vervoeren dus.

Om een keuze te maken uit de vele verkrijgbare strijkzakken nodigen we je graag uit om eens te kijken in ons ruime assortiment. Ongetwijfeld zit er ook iets bij naar jouw wens.

Boomschors strijkzak

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *