Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Taxichauffeur beunt bij met drugs

DoorRedactie

dec 30, 2019 , ,
Taxi

Taxichauffeurs hebben het zwaar deze dagen. Vrijwel niemand neemt nog een taxi en dan moet je als chauffeur de gemiste inkomsten compenseren. Opeens weet je het, je gaat ook drugs dealen.

Vanuit de taxi

De politie heeft zondagnacht 29 december in het Brabantse Tilburg een taxichauffeur aangehouden op verdenking van drugshandel. Het vermoeden bestaat dat de man vanuit zijn taxi in drugs zou handelen.

Camerabeelden

Agenten kwamen de man rond 03.30 uur op het spoor na camerabeelden, waar verdachte bewegingen werden geconstateerd. De man bevond zich toen in zijn taxi aan de Heuvelring. Zij besloten de 42-jarige Tilburger te volgen en op de Kruisakker in Berkel-Enschot is de man aangesproken.

Fouillering

Na fouillering bleek dat de man meerdere zakjes drugs bij zich had en een grote hoeveelheid contant geld. Hierop is de man aangehouden.

Zondagochtend is de woning van de man doorzocht. Hierbij is nog meer contant geld gevonden. De drugs, het geld en de auto’s van de man zijn in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek en verhoor.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *