Tholense agenten ontdekken wiet stash

DoorRedactie

okt 31, 2018 #pluimpot, #weckpot, #wiet
Wiet in weckpot

Op camping De Pluijmpot (wie bedenkt zo´n naam?) bij het Zeeuwse Sint-Maartensdijk  heeft de politie gisteren verschillende soorten drugs in beslag genomen. Daarbij werden drie mensen aangehouden.

Op de Pluimpot troffen de agenten 400 gram wiet, maar ook xtc pillen en andere harddrugs. De drugs werden gevonden in een chalet op het recreatieterrein. Ook nam de politie een geldbedrag en diverse telefoons mee, waarom dat vertellen ze ons niet. De zaak wordt nog verder onderzocht.

De wiet werd volgens de dienders in Tholen bewaard op een bijzondere plek. Toen wij dat lazen dachten we nog aan een geheime kelder, een driedubbele bodem in een Ferrari of in het kussen van een doodskist, maar nee. Daar komt hij dan: de wiet zat in een echte transparante weckpot! Als dat geen politiebericht waard is….

Wiet in weckpot
Foto: wijkagenten_tholen_steenbergen, via Instagram

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *