Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Tilburger gepakt met 100K cash

DoorRedactie

okt 19, 2020 , , , , ,
100 k cash

In de gemeente Tilburg heeft de politie op zaterdagavond een 27-jarige Tilburger in de Pironstraat aangehouden op verdenking van handel in harddrugs.

Een ton cash

In de woning van de verdachte vond de politie later die avond meer dan 100.000 euro aan contant geld en daarom is hij ook aangehouden voor witwassen.

Dealen

Politiemensen vermoeden dat er zaterdagavond 17 oktober rond 23:15 uur op de Pironstraat wordt gedeald en besluiten de betrokken personen te controleren. Ze spreken de verkoper van de drugs aan en vragen hem het voertuig, wat hij op dat moment bestuurt, te verlaten. Nadat de verkoper is aangehouden wordt hij op het politiebureau gefouilleerd. Daar blijkt de Tilburger meer dan 300 euro contant geld bij zich te dragen. Ook vinden ze tijdens het fouilleren flink wat gripzakjes, gevuld met vermoedelijk cocaïne, in zijn onderbroek. Zowel de auto waarin hij reed als het geld en de drugs die hij op zak had, zijn in beslag genomen.

Witwassen

Diezelfde avond wordt ook de woning van de verdachte doorzocht. Tijdens de huiszoeking vinden politiemensen meer dan 100.000 euro contant geld. Al het geld is in beslag genomen omdat het mogelijk vanuit criminele activiteiten afkomstig is. De 27-jarige Tilburger zit vast en wordt door de politie gehoord. Het onderzoek loopt.  

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *