Ton verkoopt even geen drugs meer

Ton’s Versshop, je bent nog nooit in Utrecht geweest als je deze zaak niet kent. Naast vers belegde broodjes ook vooral bekend om de verse xtc pillen en vers geperste GHB.

Gesloten

De broodjeszaak Ton’s Versshop aan de Balijelaan in Utrecht is op last van de burgemeester voor een jaar gesloten. Vorige week werd bekend dat de politie in de horecazaak aan de Balijelaan 2000 xtc-pillen, zes liter GHB en andere soorten harddrugs had gevonden.

Geen broodjes

De komende 12 maanden moeten de mensen uit Utrecht op zoek naar een andere dealer, want op de deur van Ton’s Versshop staat: ‘Wegens omstandigheden gesloten’. De groentewinkel naast de Utrechtse drugswinkel, Ton van Schaik aardappelen, groente, fruit, is wel gewoon open. Die zaak wordt gerund door dezelfde familie als Ton’s Versshop.

Inval

De politie viel afgelopen donderdag samen met de gemeente en Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) om 17.45 uur het pand binnen en hield een 54-jarige Utrechter aan.  In de buurt ging al langer het gerucht dat er meer te koop was dan alleen broodjes.

Zowel de horecazaak als de woning van de aangehouden verdachte zijn gecontroleerd. Alle drugs zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De verdachte zit nog vast en wordt verhoord.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *