Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Topdrukte webwinkel

dec 14, 2020

Het laat zich raden wat er gebeurt binnen onze webwinkel nu Mark R. heeft verteld dat alle niet essentiƫle winkels gesloten blijven tot 19 januari 2021. Een gekkenhuis.

Extra inzet

Omdat we niemand willen teleurstellen hebben we extra mensen ingezet om de tsunami van orders te kunnen blijven verwerken. Heel Nederland wapt en heel Nederland lijkt daarvoor ook de benodigdheden bij ons te kopen.

PostNL

We zijn voor de bezorging van jouw order geheel afhankelijk van een andere partij. Want de pakjes bezorgen dat hebben we uitbesteed. PostNL is sinds jaar en dag onze bezorgpartner. Maar dat doen ze niet alleen voor ons, maar voor nog 24.445.594.541 winkels. En dat doen ze net als wij naar hun beste kunnen, maar ook zij krijgen door de sluiting van de winkels een bulk extra werk.

Neem je tijd

Doe ons en jezelf een plezier en bestel op tijd. Reken er niet op dat wanneer vandaag je tipjes op zijn, je ze na het bestellen morgen al in huis hebt. Dat kan in deze zware donkere lastige moeilijke drukke gekke tijden best wel eens een keertje een dag of twee dagen langer duren dan je gewend bent.

Bestel meer

Als je een bestelling plaatst, denk er dan aan dat het wel tot eind januari kan duren voor je weer een keertje ergens naar toe kunt of een winkel kunt bezoeken. Neem dus je tijd en bestel iets meer dan normaal zodat je zelf ook een soort van buffertje hebt. Op die manier kom je niet zonder te zitten en ontlast je jezelf, ons en PostNL.

Blijf gezond!

Wapwinkel