Twee wietkwekerijen opgerold

De wietpolizei is weer aan de gang geweest. Deze keer in Bergen op Zoom en in Tholen.

Onderzoek

De politie heeft dinsdag aan de Zuiderdreef in Bergen op Zoom en de Grindweg in Tholen onderzoek gedaan bij twee wietkwekerijen.

Net geoogst

Het eerste onderzoek was aan de Grindweg in Tholen. In een woning werd dinsdagmorgen een wietkwekerij ontdekt, die verdeeld was over drie ruimtes. De kwekerij was net geoogst, dus er waren geen planten meer aanwezig. Wel troffen agenten ruim zeven kilogram aan gedroogde wiettoppen aan. Ook werd een groot geldbedrag in beslag genomen. Twee mannen, beiden 25 jaar en afkomstig uit Bergen op Zoom en Tholen werden gearresteerd. Ze zijn op het politiebureau in Bergen op Zoom verhoord. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Diefstal stroom

Dinsdagmiddag stelden agenten een onderzoek in in een woning aan de Zuiderdreef in Bergen op Zoom. Er werd een wietkwekerij ontdekt, verdeeld over twee ruimtes met ruim tweehonderd wietplanten. Deze planten waren oogstrijp. In deze zaak is nog niemand aangehouden. In beide woningen was ook sprake van diefstal van stroom.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *