Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Uitverkoop slagroompatronen met gratis product

nov 15, 2022
Doos slagroompatronen

Het verbod op lachgas per 1 januari maakt het er niet makkelijker op voor ons als winkel. Maar we blijven ons natuurlijk zoals altijd keurig aan de wet houden. En als we die wet niet willen overtreden dan verkopen we per 1 januari 2023 geen slagroompatronen meer. Dus we gaan uitverkopen en doen dat op een voor jullie aantrekkelijke manier.

Gratis meegeleverd

We hebben een reeks aan slagroompatronen gerelateerde producten waarvan je er zolang de voorraad strekt eentje gratis toe kunt voegen aan je bestelling van je doosje slagroompatronen. Er is nog een flinke voorraad, maar we weten zeker dat we voor de jaarwisseling helemaal los zijn en dan dus definitief afscheid nemen van slagroompatronen.

Slagroompatronen

Slagroompatronen, doosje van 50 stuks. Lees ook: hoe gebruik je slagroompatronen?

Nu met gratis producten

Als je slagroompatroen koopt, dan geven we tijdelijk na keuze verschillende producten gratis weg. Deze actie is zolang de voorraad strekt. Als er geen gratis product is meegeleverd, dan is dat uitverkocht. Per 1 januari 2023 is er een verbod op lachgas waardoor we de verkoop in zijn geheel zullen staken. Een voorbeeld van een gratis product is een N2O cracker.

BESTEL HIER JE SLAGROOMPATRONEN MET EEN GRATIS ZAK BALLONNEN OF CRACKER