Vakantie met neuk- en drugsgarantie

DoorFlappie

okt 9, 2017 #Colombia, #eiland, #seks

Een Colombiaanse reisorganisatie neemt de term all-inclusive wel heel erg serieus. Onder de naam Sex Island Experience biedt het bedrijf Good Cirls Company een vierdaags pakket aan voor ‘slechts’ 5.000 dollar (4.262 euro). Hierin zijn condooms, alcohol en eten inbegrepen. In het reclamefilmpje van Good Girls Company is ook te zien dat er een ‘drugsvriendelijk’ beleid zal zijn.

Er is plaats voor dertig gasten en er zullen zestig dames aanwezig zijn: twee meisjes per persoon dus.

De tekst op de website liegt er niet om:

 ”Uitwisselen mag uiteraard op Sex Island. De meisjes zijn er om het jou naar je zin te maken. Als je speciale wensen of fantasieën hebt, laat het weten. Er is geen gevaar: ze zijn getest op seksuele aandoeningen en we kijken er streng op toe dat er altijd condooms gebruikt worden. Die zullen uiteraard voldoende in voorraad zijn. We hebben ook een luxe jacht, jetski’s en een volleybalveld ter beschikking.”

De reis vindt plaats van 24 tot 27 november in de buurt van de Colombiaanse havenstad Cartagena. Prostitutie is in Colombia niet verboden dus daar mag het bedrijf volop adverteren, maar het officiële campagnefilmpje werd van YouTube gehaald wegens de expliciete beelden.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *