Valse platen leiden tot drugsvondst

Een man uit het Brabantse Deurne is maandagavond meegenomen naar het politiebureau van Venlo, nadat agenten hem met gestolen kentekenplaten op zijn auto zagen rondrijden.

Forse hoeveelheid harddrugs

In de auto vond de politie bovendien nog een forse hoeveelheid harddrugs en spullen die mogelijk gestolen zijn. De 44-jarige Brabander werd in de omgeving van Venray door surveillerende agenten aan de kant gezet nadat bleek dat de nummerplaten niet bij de auto hoorden.

Buit in voertuig

Met de man in de politiecel werd de auto door de politie doorzocht, waarbij de drugs en de buit van diefstal boven water kwamen. Naar de eigenaren van die laatste spullen is de politie nu op zoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Een gedachte over “Valse platen leiden tot drugsvondst

  • 20 juni 2019 om 18:42
    Permalink

    Een dat in het dorp DeurHne, waar ik groot deel van mijn jjeugd heb doorgebracht en het begrip drugs nog volstrekt onbeken was. Diefstal van een fiets was toen wel zo ongeveer het zwaarste misdrijf. Waar is de tijd gebleven??!

    Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *