Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Veel geld en heroïne aangetroffen

sep 27, 2018

Rotterdam – Een paar contanten heeft iedereen wel in huis, maar 10.000 euro aan biljetten achter de radiator in een hotelkamer? En dan hebben we het nog niet eens over de halve kilo heroïne.

Surveillerende agenten zetten in de vroege ochtend van woensdag 26 september op de Mijnsherenlaan in Rotterdam een 25-jarige Rotterdamse autobestuurder aan de kant. Nadat bleek dat er heroïne in de auto lag, werd hij natuurlijk direct aangehouden.

Stapels bankbiljetten verstopt achter radiator

De agenten doorzochten ook de hotelkamer waar de man, hoewel dus een Rotterdammer, verbleef. Een 23-jarige inwoonster van Tilburg, zat daar op dat moment te wachten. De doorzoeking leverde nog eens €10.795 op.  Het geld zat gewikkeld in coupures achter een radiator verstopt.  Ook werden in de auto en hotelkamer zaken gevonden die dealers ook nogal eens hebben zoals een weegschaaltje en een kilo paracetamol, mogelijk om mee te versnijden. De vrouw en man zitten vast voor drugsbezit en witwassen. In verband met dat dat laatste werden ook een Rolex en andere dure spullen in beslag genomen.

Bron: politie.nl