Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verdorie, alweer wiet in Nederweert

DoorRedactie

sep 23, 2020 , ,
Medicinale Cannabis

De politie had nog zo gezegd dat het niet mocht, net zoals de burgemeester. En nu is het toch weer raak. De politie heeft dinsdagmorgen een inval gedaan in een pand aan de Magnesiumstraat op industrieterrein Pannenweg II in Nederweert. In het pand werden op de tweede verdieping ruim 500 plantpotten aangetroffen. In totaal werden er 296 wietplanten aangetroffen die waarschijnlijk als moederplant dienen voor de overige potten.

Wiet

Binnentreden bleek nog een pittig klusje voor de dienders, want de deur zat op slot. Ja, dat was even lastig. Gelukkig was er een heldhaftige agent die een raam insloeg van de deur van het bedrijfspand. Tijdens de inval is niemand aangehouden. Waarom weten we niet, maat we denken dat er niemand aanwezig was.

Diefstal

In het pand was er gelukkig sprake van gejatte stroom. De politie kan dan zeggen dat het er gevaarlijk was. Bovendien wordt de rekening voor de kweker hoger want netbeheerder Enexis kwam ter plaatse om de stroom af te koppelen. Een gespecialiseerd bedrijf zal de planten en de installatie ontmantelen en vernietigen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *