Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Verzendkosten vanaf januari 2024 verlaagd

jan 4, 2024
Verzenden van orders bij Wapwinkel

Geheel volgens gebruiken duiken de speurneuzen van het Wapwinkel team in de facturen die we van onze vervoerders krijgen. Die leggen ze naast de kosten die we maken en als het maar even mogelijk is dan verlagen we de verzendkosten, zoals dit jaar.

Goed nieuws voor Belgen en Nederlanders

Eerlijk is eerlijk, veel beter kunnen we het nieuwe jaar niet beginnen. Wat blijkt namelijk, we kunnen de verzendkosten voor een pakket binnen Nederland handhaven op een schamele 7 euro per pakje. Voor die 7 euro zorgen we dat je pakje snel en vakkundig wordt bezorgd in iedere uithoek van Nederland, dus zelfs in Amsterdam šŸ˜‰
Ben je een klant in BelgiĆ« dan hebben we nog beter nieuws. Om vanuit ons hoofdkwartier in Nederland een pakje op locatie in BelgiĆ« te krijgen rekenden we eerst 9 keiharde euroā€™s. Maar dat is vanaf 1 januari verlaagd naar slechts 7 euro.

Naar een afhaalpunt ook in prijs verlaagd

Laat je je pakket met track & trace naar een afhaallocatie sturen in Nederland of BelgiĆ« dan kostte dat ā‚¬ 7,50 in 2023. Maar in 2024 betaal je voor dezelfde service slechts ā‚¬ 6,95

Andere landen

De tarieven van andere landen zijn onderhevig aan de kosten van het verpakken, de verzendmethode, het gewicht en eventuele douanekosten en toeslagen. Je kunt tijdens het afronden van je order de exacte verzendkosten altijd eerst bekijken voor je afrekent.