Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Vier Pizza Day met Wapwinkel

mei 21, 2024
Pizza day

Op 22 mei vieren we Pizza Day, een dag die diepe wortels heeft in de wereld van cryptocurrencies en een heerlijk verhaal vertelt over pizza en een epische transactie. Maar waarom is deze dag zo bijzonder? Laten we duiken in de geschiedenis en ontdekken hoe een simpele pizzabestelling de wereld van Bitcoin veranderde en wat dit voor jou betekent bij Wapwinkel.

De legendarische pizzatransactie

Op 22 mei 2010 schreef Laszlo Hanyecz geschiedenis door de eerste echte wereldtransactie met Bitcoin te doen. Hij kocht twee pizza’s voor maar liefst 10.000 BTC. Destijds was dit een bescheiden bedrag van ongeveer 41 dollar. Tegenwoordig zouden diezelfde bitcoins echter bijna 600 miljoen euro waard zijn! Stel je voor, twee pizza’s voor de prijs van een luxueuze villa (of een heleboel villa’s)!

Hanyecz’s transactie wordt beschouwd als de allereerste keer dat Bitcoin werd gebruikt om iets fysieks te kopen, waardoor 22 mei sindsdien bekend staat als Bitcoin Pizza Day. Deze dag markeert het begin van de acceptatie van Bitcoin als betaalmiddel en is een mijlpaal in de geschiedenis van cryptocurrency.

Bitcoin bij Wapwinkel: Een moderne twist

Bij Wapwinkel begrijpen we de waarde van innovatie en vooruitgang. Daarom kun je nu ook bij ons met Bitcoin betalen! Of je nu op zoek bent naar de nieuwste gadgets, lifestyleproducten of andere interessante items, wij maken het je makkelijk om je aankopen te doen met deze baanbrekende digitale valuta. Net zoals Laszlo Hanyecz geschiedenis schreef met zijn pizzatransactie, kun jij nu deel uitmaken van de moderne betalingsrevolutie.

Vier Pizza Day met een lach

Ter ere van Pizza Day hebben we een paar leuke feitjes en tips om deze bijzondere dag te vieren:

  1. Bestel een pizza en betaal met Bitcoin: Hoewel je waarschijnlijk niet 10.000 BTC hoeft neer te tellen, kun je nog steeds genieten van een heerlijke pizza en betalen met Bitcoin. Zoek een pizzeria die cryptocurrency accepteert en maak deel uit van de geschiedenis.
  2. Organiseer een Bitcoin Pizza-feest: Nodig je vrienden uit, bestel wat pizza’s en vertel het verhaal van Laszlo Hanyecz. Vergeet niet om je gasten te laten weten dat ze hun aankopen bij Wapwinkel ook met Bitcoin kunnen doen!
  3. Leer meer over cryptocurrency: Gebruik deze dag als een gelegenheid om meer te leren over Bitcoin en andere cryptocurrencies. Er zijn talloze bronnen en gemeenschappen die je kunnen helpen om meer te begrijpen over deze fascinerende wereld.

Wapwinkel: Innovatie en gemak

Bij Wapwinkel streven we ernaar om onze klanten de beste winkelervaring te bieden. Het accepteren van Bitcoin is slechts één van de manieren waarop we innovatie omarmen en jou meer betaalopties bieden. Of je nu een doorgewinterde cryptocurrency-gebruiker bent of net begint, wij maken het gemakkelijk en veilig om je aankopen te doen.

Pizza day is meer dan pizza!

Pizza Day op 22 mei is meer dan alleen een viering van een geliefd gerecht; het is een herinnering aan hoe ver we zijn gekomen in de wereld van digitale betalingen. Dus pak een pizza, betaal met Bitcoin en maak deel uit van de geschiedenis. En vergeet niet om je favoriete producten bij Wapwinkel te kopen, waar je ook met Bitcoin kunt betalen.

Vier Pizza Day op de meest smakelijke en innovatieve manier met Wapwinkel!

Vergeet niet, bij Wapwinkel kun je met Bitcoin betalen!