Vierhonderd kilo wiet in woning

In een woning aan de Mathias Kempstraat in de Sittardse woonwijk De Baandert heeft de politie vorige week een grote hoeveelheid wiet aangetroffen.

Klachten

De ontdekking gebeurde na klachten uit de buurt en daarop volgend onderzoek door de politie. Op de zolder van de woning werd zakken met in totaal bijna 400 kilo gedroogde wiet aangetroffen. Verder werd er een fors geldbedrag in contanten aangetroffen. Twee verdachten – een Griekse man en een Roemeense vrouw – werden aangehouden en zitten nog vast voor verder onderzoek.

Flexteam

De actie werd uitgevoerd door het flexteam, in samenwerking met basisteam politie Westelijke Mijnstreek en de districtsrecherche Zuid-West Limburg. Het zoveelste team dat bezig is met het verliezen van een oorlog.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *