Jetpackkratom

Vloeibare Kratom Exosphere

Geplaatst door

Kratom Exosphere vloeibaar extract (Jetpackkratom)

Jetpackkratom Exosphere vloeibaar extract presenteert de gemakkelijkste methode voor het toedienen van de exacte hoeveelheid kratom, afgestemd op de persoonlijke voorkeur. Dankzij deze fles met een pipet (10 ml) of spuit (30 ml) heeft de gebruiker alles onder controle.

Kratom effecten

De effecten treden binnen vijf tot tien minuten op na gebruik en duren enkele uren. Kratom heeft zowel stimulerende als kalmerende eigenschappen. Sommige bronnen zeggen dat het een stimulerend middel in lagere doses en steeds kalmerender in hogere doses. Het gevoel wordt omschreven als blij en actief, met een sterk verlangen om werk te verrichten.

Soms als je kratom voor het eerst gebruikt, weten je hersenen niet zeker hoe ze moeten reageren op de nieuwe stof en wat ze ermee aan moeten. De eerste paar keer dat je kratom gebruikt kan het daarom niet werken of zal het een licht effect hebben totdat de hersenreceptoren erachter zijn gekomen hoe het verwerkt moet worden.

Gebruik van kratom jetpack Exosfeer

Kratom Jetpack Exosphere vloeibaar extract kan gemengd worden met elke vloeistof (bijvoorbeeld heet water, sap of een milkshake). 1 ml vloeibaar extract van Jetpackkratom Eexosfeer bevat 55 mg Mitragynine, wat overeenkomt met ongeveer 5 gram kratompoeder.

Ingrediënten Kratom Exosphere

Mitragynine, polyethyleenglycol, ultragezuiverd water

Verkrijgbaar in flesjes van 10 ml en 30 ml

Bestellen kan bij Wapwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *