Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Voorarrest van prikker verlengd

jun 23, 2022

Vanmiddag is een 31-jarige man zonder vaste woon- of verblijfsplaats voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van mishandeling. Hij zou zaterdag 18 juni tijdens een dancefestival in het Haagse Zuiderpark meerdere vrouwen met een injectienaald in het lichaam hebben gestoken. De rechter-commissaris heeft besloten zijn voorarrest met veertien dagen te verlengen.

Ter plekke aangehouden

Na een melding van een vrouw werd de man ter plekke aangehouden. Daarbij bleek dat hij een injectienaald bij zich had. Inmiddels hebben drie vrouwen aangifte gedaan omdat zij met een naald gestoken zijn. Geen van de vrouwen is buiten bewustzijn geweest.

NFI onderzoekt

De inhoud van de spuit wordt onderzocht door het NFI. De resultaten zijn nog niet bekend. Het OM is van plan om de verdachte binnenkort voor de snelrechter te brengen.

Uitslag belangrijk

De uitslag van het onderzoek van het NFI is zeer belangrijk omdat er dan kan worden vastgesteld of er inderdaad sprake is van een poging tot drogeren. We lopen niet op de zaken vooruit dus we bijten nog even op onze tong.