Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wappen doe je zo

apr 29, 2022
Wappen kan ook op het strand

Al is de mainstream media van mening dat wappen iets heel anders dan dat jij en ik al jaren weten, toch nog even voor de duidelijkheid Weekend Adult Party, afgekort WAP. Wappen is dus een goed feestje in het weekend voor volwassen mensen.

Waar begint het wappen

Wappen is iets dat je niet alleen doet, dus is het belangrijk dat je andere mensen regelt waarmee je gaat wappen. Je bladert wat door je telefoon, of je zoekt tussen de duizenden leuke profielen op een website waarop je veel gelijkgestemden kunt ontmoeten zoals SDC.

SDC gratis lidmaatschap
Gratis lid worden van SDC en swingers ontmoeten

Je kunt een geheel gratis profiel aanmaken op de swingers website SDC en dit weekend al een date fixen via die website. Klik maar eens vrijblijven op deze link.

Redactie

Benodigdheden om te wappen:

  • gelijkgestemde vrienden
  • een lekker drankje
  • drugs (geen vereiste)
  • seksspeeltjes
  • goede muziek
  • massageolie

Seks en drugs

Maar hoe gaat dat nu precies in zijn werk dat wappen? Wappen is de term die gebruikt wordt voor het combineren van seks met drugsgebruik, gezellig op een matrasje of op de uitgeklapte loungebank en met een goed stukje muziek erbij. Veel mensen die wappen luisteren ook graag naar techno of trance. In ons blog is uitgebreide informatie beschikbaar over drugs en drugsgebruik, maar je kunt deze ook terugvinden bij de gerenommeerde instituten*. Aan al die feiten gaan we hier niets toevoegen. Lees je goed in voordat je gebruikt. De onderstaande links helpen je vast op weg:

Combineren

Vrijwel geen enkele website schrijft er over en dus zie je helaas op ter zaken doende websites amper iets terug over de combinatie van drugs en seks. En dat terwijl dit toch zeer veelvuldig gebeurt. Zonder hier het gebruik van drugs te willen propageren is het wel handig als je weet wat je kunt verwachten bij de combinatie van drugs en seks.DisclaimerSamenswingen.nl neemt uitdrukkelijk geen enkele verantwoording voor jouw drugsgebruik. Alle info is op eigen ervaring en heeft geen enkele wetenschappelijke onderbouwing.

2 girls
Laat de meiden maar los gaan

De basis is heel belangrijk

Voor alle swing avonturen is de goede basis dat je lekker in je vel zit. Niet ziek, geen stress, geen zorgen. Lekker uitgeslapen en zin in een avontuur. Komen er drugs om de hoek kijken dan is dat nog belangrijker. De bedoeling van het gebruik is dat het je ervaring verder verdiept, intensiveert en de beleving nog mooier maakt. Ben je niet fris en fruitig, blijf dan gewoon lekker thuis! Dat is beter voor je zelf, maar ook voor je mede swingers die echt niet zitten te wachten op een probleemgeval tijdens een feestje. En iemand die misselijk is vraagt zoveel aandacht dat het het complete Wap feestje kan verpesten voor iedereen.

Een vertrouwde omgeving

Zeker ook is het van belang dat de omgeving waarin je gebruikt vertrouwd is. Welke omgeving dat is, is voor iedereen anders. Wel leert de ervaring dat de mensen om je heen heel belangrijk zijn om je beleving te optimaliseren.

Vertrouwd daten met swingers doe je op de grootste website SDC. Je kunt er gratis een proefabonnement afsluiten zonder enige verplichting.

Gratis daten met swingers
Dating couple
Een date is zo geregeld

Een goede start

Stel je eens voor: Een woonkamer met matrasjes op de grond, kaarsjes aan, lekkere trancemuziek klinkt uit de speakers en 3 stellen bij elkaar. Ze komen met de bedoeling lekker met elkaar aan de slag te gaan en daarbij drugs te gebruiken om de ervaring te intensiveren. Sommigen kennen elkaar wellicht en sommigen nog niet. De koelkast staat vol met drank. De gasten komen binnen en vaak wordt er gewacht totdat iedereen is gearriveerd. In dat eerste uur is het verstandig om voor jouzelf en je partner vast te stellen of je de rest van de nacht wilt doorgaan met dit gezelschap. Zolang de kleertjes nog aan zijn is het afhaken een stuk makkelijker immers.. Twijfels? Zeg dat en vertrek nu het nog kan terwijl je nuchter bent. Niemand zal je dat kwalijk nemen en als dat wel zo is, dan is dat minder belangrijk dan je eigen plezier en het je op je gemak voelen. Heb je als gastheer/-vrouw twijfels bij je gasten. Zeg het deze mensen en stuur ze weg zonder veel omhaal van woorden of excuus. Neem als gastheer/-vrouw je verantwoordelijkheid voor een geslaagde en mooie avond en nacht.

Feesten!

En dan komt er vaak dat moment waarbij er is besloten dat er gefeest gaat worden. Dat is tevens vaak het moment dat de drugs op tafel komen. Alle drugs die je oraal neemt komen het best tot hun recht in een lege maag. Maar ze komen dan ook wel het ‘hardste’ binnen. Zorg dat je minimaal 3 uur laat tussen je laatste maaltijd en je oraal genomen drugs. Maak van te voren een lijst waarop een ieder zijn naam noteert en opschrijft wat en hoeveel hij/zij gebruikt en op welk tijdstip. Mocht er iets fout gaan dan weten de hulpdiensten in ieder geval wat er aan de hand is. Help elkaar en controleer elkaar bij het invullen, iets wat later in de nacht al snel kan worden vergeten. Misschien is het zelfs slim om één persoon aan te wijzen die deze taak op zich neemt.

Universiteit

De Universiteit van Twente deed onderzoek inzake swingers en hun drugsgebruik. Hieruit blijkt dat ook buiten de swingerswereld om er serieus gedacht wordt over de combinatie van seks en drugs. En zoals bekend van universiteiten, als ze iets onderzoeken dan doen ze dat 100 levels diep. Dus als je alles exact door wilt lezen wat ze in Twente hebben uitgedokterd, dan lees je hun bevindingen hier in de resultaten.

resultaten Wap onderzoek Universiteit van Twente

Conclusie

Wappen is dus iets dat echt heel leuk is om te doen. Maar zorg er wel voor dat je je verstand er bij houdt. Doe het in een vertrouwde omgeving en zorg dat je goed voorbereid gaat wappen. Heel veel plezier toegewenst met het wappen en vergeet niet om eerst je spulletjes in te slaan. Genoeg keuze in onze smartshop, eroshop of headshop.