Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel nu officieel sneller dan het licht

mei 31, 2023
lichtsnelheid voor Wapwinkel

Het is officieel nu. De laatste recentelijke metingen liepen op een fiasco uit omdat de meetapparatuur de website niet kon bijhouden. We zijn sneller dan het licht.

Veel zaken aangepakt

Natuurlijk staan snelle verzending, klantvriendelijkheid, secuur zijn, een breed assortiment, transparantie en nog wat van dat soort zaken knetterhoog in ons vaandel. Maar dat alles wordt teniet gedaan als je dan met een website op de proppen komt die zo traag is als dikke poep.

Plan van aanpak

Om een website klantvriendelijk te maken kan je van alles aanpassen zelf. Genoeg informatie bieden, duidelijke afbeeldingen, dat soort zaken. Maar als je je website sneller wilt maken, dan moet je met je IT experts aan tafel gaan zitten en een plan van aanpak maken. En zo geschiede zes maanden geleden.

Testwerk in het veld

Voor het plan van aanpak moest er nieuwe hardware komen, maar ook nieuwe software. En als dat eenmaal in je handen is dan loopt dat niet meteen op rolletjes. Dus is de afgelopen periode gebruikt om één en ander intensief te testen in een iglo op de Noordpool waarbij een Eskimo met zijn neus zoveel mogelijk functies uitprobeerde.

Alles op groen

En afgelopen weekend kon de kurk van de champagne want alles werkt, voor zover wij dat kunnen beoordelen, compleet vlekkeloos. De website is ultra snel geworden. Vrijwel alles wat je aanklikt staat meteen op je scherm, alsof je iets op je eigen computer bekijkt in plaats van online.

Snelste smartshop

We hebben een rondje testen gedaan en daaruit is gebleken dat Wapwinkel.com officieel de allersnelste smartshop ter wereld is! Dat maakt het rijtje wel erg leuk toch:

  • de gekste webwinkel van Nederland en België
  • het grootste assortiment
  • de snelste website

We vieren het met jullie

We vieren dan ook graag met jullie dit heugelijke feit en doen dat met een kortingscoupon, Deze coupon geeft je recht op maarliefst 10% op je complete order. Let wel, geldig tot en met vrijdag!
Dus probeer vandaag de lichtsnelheid zelf uit en gebruik tijdens het afrekenen de couponcode LICHTSNELHEID en het systeem berekent de 10% korting voor je.