Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wapwinkel zoekt personeel

nov 14, 2022
vacature bij Wapwinkel

We groeien uit ons jasje bij Wapwinkel en zijn daarom dringend op zoek naar een nieuwe collega. Lijkt het jou leuk om in een te gek team in een bijzondere branche aan de slag te gaan? Lees dan even verder.

Wat wij zoeken

Wij zoeken een enthousiaste magazijnmedewerker die niet in een groot magazijn ergens in een donkere plek saai orders staat te verstouwen, maar een teamplayer die samen met de rest van onze club aan de slag gaat. Wat je gaat doen is het verpakken van de binnengekomen orders en het bijhouden van de voorraden die telling of weging behoeven zoals zoetstoffen of capsules.
Maar om het nog leuker te maken zal je ook worden ingezet om leveranciers te helpen met binnenkomende goederen en andere zaken die nodig zijn om het bedrijf draaiende te houden.

Wat wij willen

We zijn een gezellig team waarin de nieuwe collega wel moet passen vanzelfsprekend. Daarnaast verwachten we dat je goed Nederlands spreekt en leest, enige kennis van de Engelse taal is een pré. Je zult voor de volle 40 uur* aan de slag gaan bij ons en je bent woonachtig in de omgeving van Tilburg of Hilvarenbeek en je beschikt over eigen vervoer. Je bent natuurlijk bekend met de producten die we verkopen.

* 40 uur is het meest gewenst, maar als jij denkt in het team te passen maar minder uren aan de slag wilt, of wellicht op basis van een 0 uren contract, neem dan toch contact met ons op!

Mensen met een grafische achtergrond zien wij als een extra +; dat zou ons meest ideale kandidaat zijn voor de functie. Onze nieuwe collega krijgt de mogelijkheid om door te groeien in functie met een daarbij passend salaris.
Onderscheid in mensen maken we op geen enkele manier, dus we nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Hoe we van je horen

Contact met ons voor deze leuke job kan op verschillende manieren. Wees origineel, toon lef en vertel ons waarom precies jij in ons team past. Dat doe je :

  • per email op: [email protected]
  • via de post naar: Wapwinkel, Postbus 1, 5170 AA Kaatsheuvel
  • via een bericht met messenger via onze Facebook pagina