Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Wat is een Snowseal of Ponypack?

okt 21, 2023
Snowseals en Ponypacks

Een Snowseal, ook wel bekend als een Ponypack of Pony Pak, is een handig gevouwen envelopje dat vaak wordt gebruikt om poeders veilig op te bergen. Deze envelopjes worden meestal geproduceerd in de vorm van kleine, vierkante vetvrije papiertjes. Het slimme ontwerp van deze envelopjes maakt het mogelijk om ze eenvoudig tot een envelopje te vouwen, waardoor ze perfect zijn voor het bewaren van diverse substanties, waaronder drugs en poeders.

Snel open en dicht

De handige sluiting maakt het gemakkelijk om het envelopje snel en hermetisch te openen en te sluiten voor gebruik, wat vooral handig is voor mensen die drugs gebruiken. Dankzij het envelopje kan de drug veilig worden bewaard, zonder dat het wordt blootgesteld aan te veel vocht of vuil.

Wat is het verschil tussen een Snowseal en een Ponypack?

Het primaire verschil tussen een Snowseal en een Ponypack is het ontwerp of afbeelding die op het envelopje is afgedrukt. Terwijl een Snowseal doorgaans wordt gekenmerkt door een schattige zeehond met een bal op zijn neus, prijkt op een Ponypack een afbeelding van een steigerend paard. Afgezien van deze visuele onderscheiding, zijn er geen andere wezenlijke verschillen tussen de twee. Het belangrijkste doel van beide envelopjes is immers hetzelfde: het veilig bewaren van de inhoud.

Daarnaast zijn er Snowseals en Ponypacks met verschillende afbeeldingen en designs, zoals portretten van bekende figuren als Scarface of Pablo Escobar. Er zijn echter ook varianten zonder enige afbeelding of tekst. Ondanks deze diversiteit in uiterlijk, worden ze bijna altijd aangeduid als Snowseal of Ponypack, ongeacht eventuele variaties.

Welke drugs en poeders worden erin bewaard?

Hoewel Snowseals en Ponypacks oorspronkelijk werden geassocieerd met cocaïnegebruik, worden deze envelopjes tegenwoordig gebruikt voor verschillende soorten drugs en poeders. Naast cocaïne kun je ze bijvoorbeeld gebruiken voor het bewaren van ketamine, 3-MMC, speed en andere poeders. De veelzijdigheid van deze envelopjes heeft hun populariteit vergroot, omdat ze geschikt zijn voor een breed scala aan substanties en eenvoudig in gebruik zijn voor mensen die drugs gebruiken of dealers die hun producten veilig willen bewaren. Ook poeders zoals Kanna kunnen prima bewaard worden in een Snowseal of Ponypack, eigenlijk Pony Pak.