Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

We zetten alle zeilen bij, echt!

apr 21, 2020

Coronavirus, enorme drukte, 420, lekker weer, een gigantisch assortiment en zo zijn er nog wel wat zaken te noemen die er voor zorgen dat het een gekkenhuis is bij Wapwinkel.

Truffels en kweeksets

We verkopen momenteel zoveel magische truffels en kweeksets, dat de leveranciers ons niet kunnen bijbenen. Dagelijks gaan er orders uit naar de producenten om er maar voor te zorgen dat er voldoende voorraad blijft. Deze producten worden door ons gekoeld bewaard en op het laatste moment verpakt. Dat geeft nog wat extra druk op het magazijn.

PostNL staat onder spanning

Onze bezorger, PostNL, staat onder hoogspanning de laatste dagen. Omdat veel Nederlanders gedwongen thuis zitten, is de online verkoop met vele tientallen procenten toegenomen. Het is daarom geen uitzondering dat sommige pakketbezorgers 230 tot zelfs 250 pakketten mee krijgen op op één dag te bezorgen.
De distributiecentra puilen uit en we komen het regelmatig tegen dat zendingen vertraagd worden uitgeleverd. En dat gebeurt niet alleen van ons naar jullie toe, maar ook van onze toeleveranciers naar ons toe.

Zending nog niet aangeboden

Als je van ons een barcode ontvangt dan is dat goed nieuws en bovendien een 100% garantie dat je pakje mee is met de haaldienst van PostNL. Maar wanneer een zending daar dan vertraagt, dan blijft de track en trace melding staan op “voorgemeld, maar nog niet ontvangen door PostNL”. Heel vervelend, want dan lijkt het alsof je pakje nog niet mee is met PostNL. Maar wij geven 100% garantie dat áls je een barcode ontvangt, je bestelling ook echt weg is uit ons magazijn.