Wietknipperij ontdekt, negen aanhoudingen

DoorFlappie

okt 9, 2017 #gepakt, #knipperij, #wiet

Het kweekseizoen loopt op zijn einde en dan moeten de toppen geknipt worden. En omdat er veel buiten gekweekt is en ook de binnenteelt vrolijk doorgaat is het aanpakken voor de wietknippers.

In de garage van een woning aan de Garst trof de politie vrijdagmorgen een wietknipperij aan. Er werden negen mannen en vrouwen aangehouden die op dat moment hennep aan het knippen waren.

De politie had informatie dat in de woning drugs aanwezig zou zijn. Daarom gingen vrijdagmorgen 6 oktober rond 9.00 uur diverse eenheden naar het huis om een onderzoek in te stellen. Via de openstaande garagedeuren hadden ze de drugs al snel gevonden. In de garage zaten in totaal negen mannen en vrouwen die bezig waren met het knippen van wiet. Er stonden diverse grote vaten gevuld met vele honderden wietplanten. Deze zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.
Van de negen verdachten kwamen drie mannen en vier vrouwen uit Rusland. Ook een 23-jarige vrouw en een 40-jarige man uit Geldrop zijn aangehouden. Zij zijn allemaal meegenomen naar het bureau voor verder onderzoek.

Door Flappie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *