Wietkwekerij boven filiaal Zeeman

In Kaatsheuvel zijn even geen spotgoedkope onderbroeken verkrijgbaar en de allochtonen zullen even ergens anders hun jurk/broek combinatie moeten kopen want boven het filiaal van de Zeeman aan de hoofdstraat blijkt een lekkende wietkwekerij te zitten.

De wietkwekerij boven de Zeeman heeft de complete winkelvloer onder water gezet. Waarschijnlijk is er iets fout gegaan met de watertoevoer van de plantage. Delen van het plafond zijn naar beneden gekomen. De schade voor het bedrijf loopt in de duizenden euro’s; net zoals de kweker natuurlijk.

Vanochtend rond half acht kreeg de meldkamer van de politie een melding dat er water vanuit de ingang van de winkel naar buiten liep en binnen liep het met bakken langs de muren. De brandweer en politie hoefden niet lang te zoeken naar de oorzaak van de wateroverlast; op de twee verdiepingen boven de winkel stonden zo’n driehonderd wietplanten. Ze hebben meteen de elektriciteit afgesloten. In de winkel is het een ravage.

De twee verdiepingen zijn niet bewoond. De winkel heeft veel schade en blijft donderdag heel de dag gesloten. Een gespecialiseerd bedrijf zal de iwetkwekerij opruimen. Er is nog niemand aangehouden. De burgemeester van Loon op Zand bekijkt de mogelijkheden om de bovenwoningen te sluiten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *