Wit spul witwassen

DoorRedactie

okt 16, 2018 #coke, #wassen, #wasserette

Cocaïne tussen de bananen is zó 2017.. Tegenwoordig lost een beetje smokkelaar het witte spul op en stopt de oplossing in satésaus, een t-shirt of een spijkerbroek. Maar eenmaal gesmokkeld moet het er ook weer uit gehaald worden en dan geldt speltip #22: zorg dat je geen vreemde luchtjes verspreid.

In een bedrijfspand in Hoogvliet is een zo’n wasserij voor cocaïne ontdekt. Dat heeft de politie dinsdagmiddag bekendgemaakt. Het drugslab werd maandag ontdekt en vanaf dat moment deden specialisten onderzoek naar gevonden chemicaliën. De politie kwam het lab op het spoor nadat er een melding over een gaslucht binnen was gekomen. Metingen van de brandweer wezen uit dat er iets anders in de lucht hing bij het bedrijfspand aan de Klompenmakerstraat.

Het pand was pas sinds afgelopen vrijdag verhuurd. De politie heeft een 53-jarige Colombiaan als verdachte aangehouden.

Ook in de straat Ophoven in Sittard was het prijs. Daar ontplofte gisteravond een pand middenin een woonwijk. Waarschijnlijk zat er een cocaïne-wasserij in de woonboerderij. Die beschadigde door de ontploffing dusdanig dat de woning per direct gesloopt werd.

 

Door Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *