Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zes aanhoudingen wietkwekerij Arnhem

DoorRedactie

apr 8, 2019 , ,
Politiewagen

Arnhem – De politie heeft gisterochtend een wietkwekerij aangetroffen in een woning aan de Garreweerhof in Arnhem. In totaal zijn er zes personen aangehouden.

Anonieme tip

Van je vrienden moet je het weer eens niet hebben. Na een anonieme tip van stankoverlast voor de woning trof de politie een wietkwekerij aan met 150 planten en 164 potten met restanten van planten. In bakken stonden vers geknipte toppen (nog niet gedroogd) te wachten met een totaal gewicht van 24,5 kilo.

Stroom gepikt

Omdat wiet kweken verboden is in Nederland, moeten kwekers om niet op te vallen stroom pikken. Ook in dit geval bleek er sprake te zijn van diefstal van stroom. De wiet is in beslag genomen en wordt vernietigd. De zes personen in de woning (vier mannen en een vrouw uit Arnhem en een man uit Elst) zijn aangehouden.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *