Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Zoekfaciliteiten aangepast

apr 29, 2021
zoeken

Driewerf hoera! Voor Wimlex, dat is toch al geweest? Nee nee, voor onze scripters. Die hebben namelijk de zoekfunctie aangepast in de winkel.

Omslaan

Oplettende en vaste bezoekers van onze winkel hadden het al opgemerkt. Als je zocht op producten in de winkel dan werden niet altijd de meest relevante producten getoond. En als de zoekterm meer resultaten poogde te tonen dan er op een pagina konden dan werden de opvolgende pagina’s genummerd. Maar pindakaas, omslaan was niet mogelijk. Dat is allemaal opgelost.

Slimmer

De zoekfunctie is elastisch gemaakt. Dat wil zeggen dat onze slimme computers al tijdens jouw vingervlugge tikwerk bezig zijn om een match voor je te vinden. De meest bijpassende producten worden meteen onder je zoekopdracht getoond.

Meer van dit

Op de achtergrond zijn er serieuze ontwikkelingen om de grootste Nederlandse online smartshop en headshop nog mooier, slimmer en vooral sneller te maken. We verwachten zelfs op zeer korte termijn de volledige mobiele versie te hebben voorzien van AMP. Dat staat voor Accelerated Mobile Pages. Bloedstollend snel, sneller dan het licht of misschien wel sneller dan jij je scherm kunt aanraken. Wait for it!

Disclaimer

Opgepast, want eenmaal begonnen loert de shopverslaving en ben je straks een junk van de webwinkel. Want webwinkelen en zeker wapwinkelen was nog nooit zo leuk!