Buisjes met schrefdop 5 ml

Buisjes met schroefdop 5 ml

Geplaatst door

Buisjes met schroefdop 5 ml zijn op verschillende plekken verkrijgbaar. Maar zelden kom je een betrouwbare webwinkel tegen waar je ze in verschillende soorten en in nagenoeg elk aantal kunt krijgen. Dit kunststof flesje, in de volksmond wel bekend als een G-buisje of GHB buisje, heet eigenlijk scintillatieflesje. De allerbeste kwaliteit op de markt voor een scherpe prijs.

Geschikt voor 5ml vloeistof en wordt geleverd met een vloeistofdichte schroefdop. Gemaakt van polypryleen, een keiharde kunststof, dus nagenoeg onbreekbaar! De aangeboden buisjes zijn bedoeld voor het bewaren en transporteren van vloeistoffen.
De kleinste verpakkingseenheid van deze lege buisjes is 10 stuks, maar er zijn ook verpakkingen van 50 buisjes, 100 buisjes 1000 buisjes of 2000 buisjes verkrijgbaar.

Lege buisjes import
Wapwinkel is officieel importeur van deze lege buisjes met schroefdop. Wij garanderen dan ook grote aantallen buisjes op voorraad! Dit zijn de enige echte vloeistofdichte buisjes op de markt. Alle andere buisjes zullen vroeg of laat gaan lekken door een slechte afsluiting.

De buisjes (altijd inclusief het bijbehorende schroefdopje!) zijn als volgt verpakt:
10 stuks – zakje
50 stuks – zakje
100 stuks – zakje
250 stuks – zakje
500 stuks – zak
1000 stuks – zak
2000 stuks – doos
32000 stuks – pallet

Lege buisjes met schroefdop 5 ml koop je bij Wapwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *