Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

11.000 liter grondstof aangetroffen

11.000 liter grondstof

Goeree-Overflakkee/ Ooltgensplaat – Met de inbeslagname van 11,000 liter grondstoffen voor synthetische drugs heeft de politie van Goeree-Overflakkee de ondermijnende criminaliteit een fikse tik gegeven.

Spuidijk

Met informatie dat in een loods aan de Spuidijk in Ooltgensplaat grondstoffen waren opgeslagen, die geschikt waren om synthetische drugs te maken, heeft de politie vanmorgen een instap gedaan in de loods. Hier werd circa 11000 liter aan grondstoffen aangetroffen. De stoffen zijn door de Forensische Opsporing gemonsterd en na overleg met de Officier van Justitie vernietigd.

Jerrycans

De grondstoffen, die verpakt waren in onder meer jerrycans, vallen allemaal onder de Opiumwet. De loods wordt binnenkort door de burgemeester gesloten.

Er zijn geen aanhoudingen verricht. Het onderzoek wordt voorgezet.

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *