Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Grootste smartshop van Nederland is altijd open

dec 3, 2020
Smartshop Wapwinkel

Heel Brabant kent dorpjes met gezellige winkelstraten en ook de grote steden kennen ontelbare speciaalzaken. Maar toch zijn er bepaalde speciaalzaken die in de wijde omgeving niet te vinden zijn. Smartshops en headshops bijvoorbeeld.

Altijd in de buurt

Sommige Brabanders moeten tientallen kilometers rijden voor ze bij een smartshop of headshop zijn. En dan komen de fysieke hindernissen nog kijken zoals openingstijden en parkeergelegenheid en dergelijke. Tot nu, want je kan tegenwoordig op dit gebied ook online winkelen.

Corona

Toen eerder dit jaar de coronacrisis uitbrak, kregen veel winkels het zwaar. Maar online bleken veel winkels het erg goed te doen. Headshops en smartshops deden het al niet slecht voor de crisis en dat ging alleen maar beter toen de mensen niet meer naar de winkelstraten gingen.

Randstad

In de Randstad zijn smartshops en headshops ontzettend populaire winkels, maar in Brabant maken deze winkels amper deel uit van het winkelaanbod. Toch zien de grote bedrijven in deze branche, zoals Wapwinkel, een ongekende stijging van de verkoop sinds de crisis. Ook in de omgeving van Ermelo. Zou het komen door de coronacrisis en het feit dat er geen leuke feestjes meer zijn? We weten het niet zeker, maar de cijfers liegen er niet om. Ergens gebeurt er gewoon iets, alleen weten wij niet hoe wat of waar.

Producten

Al zijn er wel wat gezondheidswinkels in de Brabantse winkelstraten te vinden en verkopen grote drogisterijen ook gezondheidsproducten, je kunt er vaak niet vinden wat een grote online variant te bieden heeft.
Wapwinkel verkoopt een gigantisch assortiment aan gezondheidsproducten voor hem en haar. Kijk maar eens.

Snelle levering

Met medewerking van partner PostNL zorgen wij ervoor dat je beleving hetzelfde wordt als in een winkelstraat. Althans, bijna hetzelfde. Want als je vandaag iets koopt, dan staat de volgende dag de PostNL bezorger al voor je deur met je bestelling. En als je bestelling in een brievenbusdoosje past, dan betaal je slechts 3,65 euro verzendkosten en dat is dan weer minder dan je in de meeste steden aan parkeergeld zult uitgeven. En dan rekenen we je kostbare tijd en de benzine voor je auto nog geeneens mee.