Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

13 miljoen gevonden bij drugsdealers

100 miljoen

De politie van Amsterdam heeft tijdens een groot drugsonderzoek in de hoofdstad bijna 13 miljoen euro gevonden. Volgens de politie is het een van de grootste vondsten van contant geld ooit in ons land.

Zeven aanhoudingen

Zeven mensen werden aangehouden op vier verschillende locaties in de hoofdstad. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij invoer en handel van cocaïne vanuit Colombia naar Nederland. Onder de arrestanten zijn twee mannen uit Albanië, een man en twee vrouwen uit Colombia, een man uit Nieuw-Zeeland en een man uit Marokko. Onder hen is vermoedelijk ook degene die de leiding had, een 52-jarige Colombiaanse vrouw.

Afgelopen donderdag

Het gezelschap werd donderdag al gearresteerd en toen werden ook vijf woningen doorzocht. Van de zeven aangehouden personen moeten er van de raadkamer van de rechtbank vier nog zeker negentig dagen in het hok blijven. De politie sluit meer aanhoudingen niet uit.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *