Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

149 wietplanten van eigenaar gewisseld

Hoe kweek je wiet

Bergen op Zoom – In een woning aan de Kastorstraat in Bergen op Zoom is afgelopen dinsdag rond 07.50 uur een wietkwekerij aangetroffen door de politie.

Anonieme tip

Na slap verraders werk een anonieme tip gingen agenten een kijkje nemen in de woning en troffen daar twee kweektenten aan met in totaal 149 wietplanten aan. Ook werd door de politie geconstateerd dat de stroom die nodig was om de kwekerij in stand te houden buiten de meter om werd afgetakt. Het energiebedrijf heeft aangifte gedaan van de diefstal van stroom.

Geen verdachte

De politie had waarschijnlijk gigantische haast om het pand binnen te vallen en de gemeente te ontdoen van deze zware criminaliteit, want even wacht op een verdachte was er niet bij. Er werd dus niemand aangetroffen.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *