Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

Kratom helpt je de Corona crisis door

mei 18, 2020

Kratom, Je hebt er vast wel eens over gehoord. Kratom is razend populair in Aziatische landen zoals Thailand en dat is niet voor niets. De positieve eigenschappen van Kratom worden door de mensen daar als vervanger van chemische (hard)drugs gezien; die zijn immers zwaar strafbaar in die landen.

Kratom maakt je blij

In Kratom, ook wel ketum, kratum of korth genoemd, zit een werkzame stof. Deze werkzame stof, mitragynine, zorgt ervoor dat je na inname een blij en euforisch gevoel krijgt. En voor overdosering hoef je niet bang te zijn, een overdosis Kratom bestaat eenvoudig niet.

Kratom is niet verslaven en vrijwel niet over te doseren

Kratom verrijkt je seksleven

Het is een bewezen feit dat voornamelijk vrouwen meer zin in seks krijgen als ze onder invloed zijn van Kratom. Het blijkt een waar afrodisiac voor vrouwen. Specifiek voor vrouwen, want bij mannen werkt het niet op die manier, al zijn er wel meldingen van een langduriger erectie bij sommigen.
Maar alleen het euforische gevoel zorgt er bij de man en de vrouw al voor dat de seks een extra leuk avontuur wordt onder invloed van Kratom.

Wat doet Kratom met je?

Gebruikers van Kratom zijn stuk voor stuk vrolijk, gelukkig en euforisch. Ze willen deze eigenschappen het liefst met iedereen delen, net zoals dat het geval is bij het gebruik van MDMA. En naast het intense gevoel van geluk hebben gebruikers ook een bijzonder hoog energielevel.

Dosering Kratom

Voor het happy gevoel neem je tussen de 2 en maximaal 5 gram poeder tot je. Wanneer je over de 5 gram gaat, dan zul je meer van de andere effecten van Kratom waarnemen. Het werkt al binnen een kwartiertje en de effecten zullen aanblijven gedurende drie uur, waarna ze langzaam afnemen. Na ongeveer 6 uur is de Kratom volledig uitgewerkt.

Dit doe Kratom met je

  • Beter voor je seksleven
  • Je krijgt er meer energie van
  • Je voelt je vrolijker dan ooit

Hoe gebruik je Kratom?

Kratom laat zich lastig in water oplossen, maar toch drinken veel mensen kratom door het in een glas water te mengen. En bereid je dan maar voor op de smaak van kratom. Dat vind niet iedereen een fijne smaak. Het heeft een lichte bittere smaak die sommige misschien niet kunnen verwerken en er misselijk van worden. Daarnaast kom je al snel tot de ontdekking dat het zal gaan klonteren en blijven plakken aan het glas en je in je mond. Dit komt omdat de textuur van de fijne kratom poeder niet makkelijk oplosbaar is.
Wil je precies lezen hoe je Kratom gebruikt, klik dan even hier naar onze Kratom handleiding.