Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

260 plantjes geslachtofferd

DoorRedactie

jan 31, 2019 , ,
Politieagent

Dagelijkse kost: de politie die meldt dat ze Nederland weer iets veiliger gemaakt hebben. Wij denken juist crimineler en daarom blijven we erover berichten. In Enkhuizen was het victorie voor de blauwe petten deze keer.

In een woning aan de Kruislaan in Enkhuizen heeft de politie gistermorgen twee mannen van 55- en 58 jaar aangehouden voor het kweken van 259 wietplanten.

Drie kamers

De politie trof de twee mannen in de woonkamer aan. Op de bovenverdieping van de woning waren drie kamers ingericht als wietkwekerij. De ruimtes werden verlicht met 40 lampen. In de badkamer trof de politie een waterton en jerrycans aan. Ook werd er illegaal stroom afgetapt (Als kweken legaal wordt dan hoeft er ook geen stroom gestolen te worden…) dat voor een brandgevaarlijke situatie zorgde. (red.: even zo vaak is er bij legale aansluitingen sprake van ernstig gevaar bij elektriciteit).

De woning is ontruimd en de verdachten zijn aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *