Wapwinkel blog

smartshop nieuws, iedere dag

3.000 arme stekjes afgeslacht

jan 24, 2020

 Tijdens de actieweek tegen synthetische drugs heeft de politie donderdag 23 januari aan de Graaf Hendrikstraat in Steenbergen een hennep-stekkerij ontdekt. Daarbij werden een 55-jarige Bergenaar en een 47-jarige man uit Klundert opgepakt.

Tips

Agenten kwamen de stekkerij op het spoor dankzij tips. Toen ze rond 16.30 uur bij het pand kwamen kregen ze toestemming van een van de verdachten om binnen een kijkje te nemen. Daarbij werd de stekkerij met zo’n 3000 stekken ontdekt. Daarop werd de 55-jarige Bergenaar aangehouden.

Man in kartonnen doos

In een kartonnen doos bleek de 47-jarige man uit Klundert verstopt te zitten. Ook hij is aangehouden. De mannen zijn overgebracht naar het en ingesloten voor verder onderzoek. Naast de stekjes zijn ook nog 58 moederplanten in beslag genomen. Alles wordt vernietigd.

bron: politie.nl

Coffeeshops

Het blijft een raadsel waarom coffeeshops nooit zonder voorraad zitten, de gedoogd mag worden verkocht aan de voordeur. De politie jaagt zich helemaal stuk kapot op alles waar het woordje cannabis in voorkomt, maar toch verandert er niets. Er wordt geen jointje minder gerookt in het land, de prijzen blijven stabiel en de criminaliteit daalt voor geen centimeter. Hoe zinloos kan je bezig zijn.