31 kilo wiet in een kelderbox

Leidschendam – Agenten van team Leidschendam-Voorburg namen vrijdag 3 april bijna 31 kilo hennep in beslag in een kelderbox aan de Burgemeester Caan van Necklaan. Twee verdachten werden aangehouden.

Lege tas

Surveillerende agenten zagen eind van de middag op de Burgemeester Caan van Necklaan een man met een lege tas een woning in gaan, waarvan zij wisten dat daar in het verleden een wietkwekerij gevestigd was. Op het moment dat de man met een overvolle tas weer naar buiten kwam, hebben zij hem gecontroleerd en bleek hij een tas vol wiet bij zich te hebben.

100 joints

Direct werd de situatie ‘bevroren’ en hielden de agenten de man, een 25-jarige Leidschendammer, aangehouden. In de betreffende woning troffen de agenten een 29-jarige Leidschendammer aan met 100 joints. Ook hij werd aangehouden.

Kelderbox

In de kelderbox bleek in totaal bijna 31 kilo wiet te liggen. Alle hennep is in beslag genomen en zal worden vernietigd. Beide verdachten zijn op het politiebureau ingesloten voor verhoor. 

Bron: politie.nl

Redactie

De redactie van dit blog speurt het internet af op zoek naar interessante nieuwtjes en wetenswaardigheden inzake (smart)drugs. Al het nieuws over headshops en smartshops, drugscrime, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten op de markt. We volgen de nieuwste trends en brengen het nieuws met een grote knipoog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *